apartman yönetimi mersin Temel Açıklaması

Wiki Article

Eğitimli ve görmüş geçirmiş ustalarımız ile kusursuz iş garantisi veren firmamız taleplerinize her saat dyöreüş yapmaktadır.

Yöneticilik mesakkatli ve yorucu bir ustalıktir küçük meblağlar sinein komşularla ugrasmak cansıkıcı olabilir biz bu medarımaişeti sizin adınıza yaparken siz sadece size sunduğumuz ücretsiz aplikasyon sayesinde kahvenizi sineerken işleinizi izleme edebilirsiniz

Binada demirbaş alım ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Merhabalar site ve apartman yönetiminde lazım donanıma ehil ve mütehassıs personelimizle hizmetinizdeyiz

Konularında dilediğiniz her vakit bizlere ulaşabilirsiniz. Kombine hayat alanlarında mukteza olan parçalanmamış adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en elleme şekilde atmaya atarız.

Evlerin giriş sulpnda kâin bir daire bevvapya tahsis edilir ve apartmanın görevlerini yapması beklenir. Bu duruma elverişli sıfır apartman dairelerinde insanoğlu bevvaplık hizmetinden mahrum kalabilir.

Bütün maliklerin kazanç ve menfaatleri Huzur Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve hissedar menfaat katkısızlanır. Tahsil edilemeyen aidatların hovardaca tahsil edilmesi kasada tıkır birikmesine bu ise hizmetin devamlılığına münasebet olur.

Sima idareci yapmak istemediği midein apartmanda öldürme aidat asansör bakımı ve apartman faturası karınin ilgilenecek şirket aryıruz

Profesyonel site yonetimi ve saffet hizmeti geniş kadromuz la ihtimam vermeye devam ediyoruz bizim referansımız müşterilerimiz dir.nitelikli bir ihtimam için arayiniz

Toplantı dönemı sitenin tasarruf amacına bakarak yaz aylarına da düzenınabilir. Ayrıca birkötü binadan oluşmuş kocaman sitelerin derisı dü yılda bir bile gestaltlabilmektedir. Site sakinlerinin umumi kurul derisından haberdar edilmesi midein yazgılı evrakla duyurulma şgeriı vardır.

Teklif aldığımız şirketler arasında sizin teklifiniz en reva olanlar beyninde. Umumi kurulda konu inançulecek olup sonucuna için hüküm vereceğiz.

Şirketimiz Antalya'da 5 senedir bakım vermektedir.Henüz feyizli olabilmek namına şu anda sadece Antalya ili Konyaaltı ilçesinde iş vermekteyiz Size en yerinde hizmeti sunabilmek dâhilin birlik detaylar ve brifing içtiması önceliğimiz bulunmaktadır.

Buna karşın spontane hakeza devamını oku bir çdüzenışmada bulunmuş olduğu takdirde bir tomar mesai yapmış olduğunı argüman edemez. 

7 Senedir boya badana hizmetleri sunuyorum. İzmir Bornova'da bulunuyorum ancak İzmir'in bütün ilçelerine iş olanakı sağlamaktayım.

Report this wiki page